dec
9

Megismerkedtél egy sráccal s szeretnéd ha a lábaid elõtt heverne? Vesd be nõi bájaid s néhány hasznos tanáccsal a birtokodban bûvöld el õt.

 

 

 

 

 

 

A titokzatosság megõrjíti õt

A titokzatosság beindítja a kedves fantáziáját s megõrül majd minden pillanatért amikor egy új dolgot tudhat meg rólad. Azért ne ess át a ló túloldalára sem, mert könnyen visszájára sülhet el a dolog s a fiú taszításnak érzelmezheti a titkolózást. Találd meg az arany középutat s meglátod a kedves issza majd a szavaid.

Így gondolják a pasik:

  • Szeretem ha kicsit titokzatos a lány, legalább mindig van min agyalni és nem válik unalmassá a lénye.

15 éves

  • Engem vonz a titokzatosság s egyben a becsületét is bizonyítja. Szerintem egy valamire való lány megtart egy bizonyos távolságot addig amíg maximálisan meg nem bízik a srácban.

22 éves

  • Attól függ, hogy mik a terveink. Szerintem egy hosszú távú kapcsolat esetében nem kell túlzásba vinni a dolgot, elõbb-utóbb úgyis szóba kerül minden. Rövid kapcsolatnál már érthetõ a titkolózás, nem kell, hogy tudjuk egymás élettörténetét.

17 éves

 

Üres fejû liba? Na ne!

Egy komoly srác utálja a buta lányokat. Hogy igazán oda legyen érted bizony az intelligenciád is megkell villantanod. Na nem arra gondolunk, hogy oldj meg bonyolult matek példákat, csupán a tetteiddel igazold, hogy nem csak víz van az agyadban. Szólj hozzá minden szóba kerülõ témákhoz, kerüld a csúnya szavakat, ne viselkedj túl gyerekesen s máris bizonyítottad, hogy nem a buta nõk táborába tartozol.

Így gondolják a pasik:

  • Utálom a buta lányokat, akik csak nevetgélni és hebegni tudnak egy komolyabb témánál. Egy ilyen lányt nem szívesen mutogatnék a haveroknak, a szüleimnek pedig fõleg nem.

15 éves

  • Szerintem egy lány legyen szorgalmas, precíz és a képességeihez mérten hozza ki magából a maximumot. Tudjak vele beszélgetni komolyabb dolgokról is.

22 éves

  • Számomra fontos, hogy legyen valami az agyban. Unintelligens, buta lányokkal nincsenek komoly terveim.

17 éves

 

Ápolt megjelenés

Egy férfi számára talán a legkiábrándítóbb dolog, ha slamposan, ápolatlanul jelensz meg. Külsõddel szembesül elõször, s ha az összkép nem nyeri el tetszésük nem sok alkalmad lesz intelligenciád bizonygatni. Fordíts kellõ figyelmet külsõdre, körmöd, bõröd és hajad legyen mindig ápolt. Figyelj a ruhák összhangjára, és sose jelenj meg túl kirívóan. Minden randira készülj gondosan még akkor is, ha hosszabb ideje vagytok együtt.

 

Így gondolják a pasik:

  • Egy lány legyen ápolt. Ha nem az nálam már veszve van minden, mert szerintem alap dolog, hogy figyel magára.

15 éves

  • Szerintem a legtöbb nõ azért nagyon odafigyel magára és figyeljen is. A férfiaktól is elvárják, hogy ápolt legyen. Amíg én ápoltan jelenek meg a randikon a lánytól is elvárom, hogy megtiszteljen azzal, hogy rendbe szedi magát.

22 éves

  • Attól függ hol találkozunk. Ha meghívom valahova még szép, hogy csípje ki magát kicsit. Ha csak elmegyek hozzá nem kell ünneplõbe vágnia magát, de azért ne legyen kócos, ápolatlan mert az kiábrándító.

17 éves

 

Pozitív kisugárzás

A mosoly az emberekhez vezetõ kulcs. Megfigyelted már, hogy ha mosolyogsz az emberek nyitottabbnak tartanak? Így vannak a pasik is. Ha azt látják, hogy duzzogva, komoran félrevonulsz az õ kedvük is elmegy s máris szereztél egy mínuszt. Ha rossz napod van halaszd el inkább a randit, ne mérgezd ezzel a kapcsolatot.

Így gondolják a pasik:

  • Egy ideig nem zavar ha morcos a lány, megpróbálom felvidítani, de ha ezt sem értékeli elmegy a kedvem.

15 éves

  • Ha kicsit rossz kedve van, rossz napja volt vagy feszült még nincs semmi gond, hiszen mindenkinek vannak jobb és rosszabb napjai. Persze a folytonos komorság egy idõ után nagyon idegesítõ.

22 éves

  • Mindenkinek vannak rossz napjai szóval néhány alkalom még nem a világ vége, de ha a lány egy depressziósra hajaz és a segítségemet sem fogadja el az már ki tud készíteni.

17 éves

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tiniknek.blog.hu/api/trackback/id/tr131587039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása